Om Go Ahead Eagles – Helmond Sport met beperkt publiek te kunnen spelen, vraagt het nodige van de club én van de seizoenkaarthouders. Door de ‘kaartverkoop’ alvast open te stellen voor onze seizoenkaarthouders, wil Go Ahead Eagles de benodigde ruimte creëren die nodig is om deze voorbereidingen zo soepel mogelijk te laten voorlopen. 

Belangrijkste info op een rij 

  • Op woensdag 28 april om 9:00 uur kunnen alle seizoenskaarthouders die dit seizoen nog GEEN competitiewedstrijd van Go Ahead Eagles in De Adelaarshorst hebben bezocht, onder voorbehoud een (gratis) kaart bestellen via https://voetbal-go-ahead-eagles.iticketsro.com/nl-NL/categories/thuiswedstrijd Hierbij geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.  
  • Wedstrijdbezoekers moeten aantonen dat zij negatief zijn getest op corona bij een speciaal hiervoor geselecteerde locatie (zie verderop in dit bericht). Dit zijn de regels die door de overheid zijn bepaald en waaraan Go Ahead Eagles gebonden is om een pilot-evenement te mogen organiseren 
  • De toegang tot De Adelaarshorst verloopt in tijdsloten (nadere informatie hierover volgt zodra definitief is of Go Ahead Eagles – Helmond Sport met publiek gespeeld mag worden). 

Testen voor toegang 

Mocht Go Ahead Eagles toestemming krijgen om beperkt publiek te ontvangen tegen Helmond Sport, dan is – naast een wedstrijdkaart – ook een negatieve testuitslag verplicht vanuit de reglementen die ook Go Ahead Eagles vanzelfsprekend dient te volgen. Hiervoor dien je binnen 40 uur voor het einde van de wedstrijd een sneltest te doen via Testen voor Toegang. Een afspraak maken voor een sneltest kan via https://testenvoortoegang.nl/ tevens kun je hier zien waar de dichtstbijzijnde testlocatie in de buurt van jouw woonplaats is. In het geval van seizoenskaarthouders uit de regio Stedendriehoek is dit bijvoorbeeld Apeldoorn. Let wel: een afspraak maken bij Testen voor Toegang is pas mogelijk vanaf het moment dat honderd procent zeker is dat er publiek welkom is bij Go Ahead Eagles – Helmond Sport