Grote voorsprong 
Favoriet, dat waren ze dit jaar niet, wel behoorden zij net als voorgaande jaren bij de kanshebbers om het meest bezochte Pitch&Putt toernooi op zaterdag 30 oktober te winnen.

Net als elk jaar bundelen Pitch&Putters de krachten om een gooi te doen naar de titel “beste koppel” van Nederland op de baan van Pitch&Putt Bussloo. Topspelers uit het gehele land kwamen in alle vroegte richting Bussloo om twee keer 27 holes in verschillende spelvormen te spelen. Het waren echter Wilderink en Van Weeteringen die uit de startblokken schoten in de eerste ronde. Met maar liefst 7 slagen voorsprong op de achtervolgers gingen zij met een score van 12 onder par de finaleronde in. De achtervolgende koppels kwamen uiteindelijk tot 3 slagen verschil maar de overwinning van de twee vrienden kwam geen moment in gevaar. 

Wilderink en Van Weeteringen maakten er nog een aantal birdies bij om de winnende score van 18 onder par neer te zetten. Beiden zaten na afloop met een grote lach op het terras.  ‘’Mooi dat we elkaar zo aanvulden deze dag, alles viel samen!’’ aldus Wilderink. Op de vraag of ze volgend jaar de titel gaan prolongeren bleef het eventjes stil. ‘’We hebben na 11 jaar onafgebroken samen spelen besloten een keer andere partners te zoeken, maar we blijven natuurlijk wel elke dinsdag samen biljarten.’’ 

Ook een groot verschil in de mixcategorie en damesfinales 
In de andere categorieën was het uiteindelijke verschil tussen de nummers 1 & 2 ook groot. In de mixcategorie (dame & heer of twee senioren) wisten Martijn Mengerink & Gillian Quanjer, beiden uit Epe, overtuigend te winnen. De score van 12 onder par na 2 rondes gaf maar liefst een voorsprong van 5 slagen op de 4(!) achtervolgende koppels. Bij de dames wisten Ypie Semplonius & Nienke Kotterer uit Koudum 4 slagen achterstand na de eerste ronde om te buigen naar 3 slagen voorsprong op de dames Irma van Dorland en Hedy Timmerman. De eindscore van 5 boven par bleek genoeg bij de dames.