Deventer is een stad zo vol van historie dat je er dagenlang in kunt ronddwalen zonder je te vervelen. Toch duurt de StoryTrail stadswandeling maar anderhalf uur. In die tijd wekt verteller Marie Louise de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis tot leven.

Op elke straathoek en achter elke gevel ligt er wel een wonderlijke sage of legende op je te wachten. Waar heeft Deventer haar rijkdom vandaan gehaald? Waarom worden de mensen hier ‘stokvissen’ genoemd? Hoe is het de stad gelukt om van de gevreesde Hertog van Gelre af te komen? En hoe is het de ongelukkige muntmeester vergaan nadat zijn vervalste handeltje was opgerold? Je ontdekt het tijdens deze wandelende vertelvoorstelling, een heerlijk historisch avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Deventer begint op zondag 18 oktober 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/deventer. Reserveer met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).  StoryTrail stadswandeling  houd zich aan de richtlijnen van het RIVM.