Bekedam neemt daarmee het stokje over van Stegeman Laren.

“Eigenlijk hadden we nog een contractuele afspraak met Stegeman Laren voor het seizoen 2020/2021”, zegt Jan Willem van Dop, algemeen directeur van Go Ahead Eagles. “Maar Stegeman gaf bij ons aan dat, mocht er een andere partij geïnteresseerd zijn, zij afstand wilden doen van hun rechten. Wij vinden het heel jammer dat Stegeman Laren zo getroffen is door de coronacrisis en willen hen hierbij heel veel sterkte toewensen voor de toekomst. Ze hebben de afgelopen vier seizoenen op een uitstekende manier onze klanten en gasten bediend en we willen Stegeman daarvoor bedanken.” 

Het stokje wordt per direct overgenomen door Bekedam Food & Events, die in De Adelaarshorst de catering gaat verzorgen voor de Grolsch Lounge, Studio Coldec Lounge, Van Wijnen Lounge en The Vreedeveld Isolatie Pub. “We kregen de mogelijkheid om de vaste cateringpartner van Go Ahead Eagles te worden en hebben besloten om op dat aanbod in te gaan”, zegt Arjan Bekedam, die samen met zijn compagnon Rob Veldkamp instapt bij Go Ahead Eagles. “Tijdens de eerste oefenwedstrijd tegen Telstar hebben we op zondag 2 augustus alvast proefgedraaid in de Business Lounge. We willen dit seizoen vooral voortzetten wat er de afgelopen jaren al is neergezet en dit verder uitbouwen. Daarnaast willen we buiten wedstrijddagen om ook de catering oppakken voor feesten, bruiloften, bijeenkomsten en vergaderingen die in de Business Lounge plaatsvinden. Zowel voor grote als kleinere groepen mensen.” 

Bekedam Food & Events betreedt in De Adelaarshorst geen onbekend terrein. “We zijn een catering- en verhuurbedrijf dat eerder dit jaar al een paar keer betrokken is geweest bij activiteiten van Go Ahead Eagles. Zoals het samenstellen en afleveren van Go Ahead Eagles Borrelboxen in mei tijdens KowetKijken XXL. En recent hebben we de tafels en stoelen geleverd tijdens de Eagles-ontbijten en -lunches die in samenwerking met HeerlijkOntbijten.nl in het stadion plaatsvonden.” 

“We hadden Bekedam Food & Events al eens gesproken over het seizoen 2021/2022 en hadden de intentie hiervoor een tender uit te schrijven”, geeft Jan Willem van Dop aan. “We zijn blij dat Stegeman en Bekedam goede afspraken met elkaar hebben gemaakt. Zo wordt geprobeerd om in de Business Lounge vertrouwde gezichten in de bediening terug te laten keren. Daarnaast zijn we met een aantal restaurants in de regio Deventer in gesprek om één keer per seizoen een diner uit te serveren in de nieuwe Grolsch Lounge, wat voorheen de Rabo Lounge was. De eerste reacties zijn uiterst positief. Het is dus ook mooi dat Bekedam er voor open staat om die partijen zichzelf te laten presenteren.”