Op donderdagavond 26 juli rond 23.20uur liepen er twee onbekende mannen door de Kleine Overstraat. Eén van hen rookte een sigaret. Bij een pand waarin een winkel en verschillende appartementen gevestigd zijn, inhaleert de man flink en gooit daarna de sigarettenpeuk brandend door de brievenbus. Er liggen op dat moment verschillende mensen in het pand te slapen… Door de brandende peuk ontstaat een grote schroeiplek maar gelukkig geen brand. 

Weet u wie deze onbekende man is? Neem dan direct contact met de politie op via een pb of het gratis telefoonnummer van de tiplijn 0800-6070. Wilt u anoniem informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem; 0800-7000.

Poging brandstichting woning. Wie herkent deze man?

Op donderdagavond 26 juli rond 23.20uur lopen er twee onbekende mannen door de Kleine Overstraat. Eén van hen rookt een sigaret. Bij een pand waarin een winkel en verschillende appartementen gevestigd zijn, inhaleert hij flink en gooit daarna de sigarettenpeuk brandend door de brievenbus. Er liggen op dat moment verschillende mensen in het pand te slapen… Door de brandende peuk ontstaat een grote schroeilek maar gelukkig geen brand. Weet jij wie deze onbekende man is? Neem dan direct contact met ons op via een pb of het gratis telefoonnummer van de tiplijn 0800-6070. Wil je anoniem informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem; 0800-7000. 2018341772Ken je deze man niet maar wil je toch helpen? Deel dan dit bericht met je vrienden. Samen maken we Deventer veilig!

Geplaatst door Politie Deventer op Maandag 15 oktober 2018

Bron: Facebook Politie Deventer