In de vierde divisie van de badmintoncompetitie was er een kleine nederlaag voor IJsselstad 2. De ploeg verloor thuis van BC Go! uit Groningen. In de Kroon werd het 3-5 voor de bezoekers. Somrak Doornebosch won namens IJsselstad zijn enkelspel. Ook beide mixen gingen naar de Deventenaren.

Klinkende zege IJsselstad 3

De badmintonners van IJsselstad 3 haalden zaterdagochtend flink uit tegen BC Reflex uit Nijverdal. Het werd maar liefst 8-0 voor de thuisploeg. Na twee wedstrijden gaat IJsselstad met 15 punten aan kop in de zesde divisie.

IJsselstad 4 begon het seizoen met een nederlaag: 5-3 tegen Icarus uit Oldenzaal. Team 5 en 7 wisten hun uitwedstrijden wel te winnen, in beide gevallen met 5-3 tegen respectievelijk Appoldro (Apeldoorn) en Rianto (Zutphen). IJsselstad 6 verloor met 6-2 thuis van Trefzeker uit Dalfsen.

Jeugd succesvol

De jeugdteams van IJsselstad konden dit weekend een overwinning bijschrijven. Jeugd 1 versloeg Hoogerheyne J2 met 5-3. Jeugd 2 was zelfs met 8-0 te sterk voor het eerste jeugdteam van Hoogerheyne.

Paul de Kuyper

Ben jij aanwezig bij een wedstrijd van jouw club, wil jij jouw club ook in de schijnwerpers. Stuur ons dan tips, of een compleet verslag. Wij plaatsten het op hét sportplatform van Deventer. Mailen kan naar sport@deventerrtv.nl

Klik hier voor meer info over de functie clubwatcher