Door die zege staan de Deventenaren tweede in de vierde divisie van de landelijke badmintoncompetitie. Het eerste team van IJsselstad was minder succesvol. Thuis werd met 8-0 verloren van Amersfoort 7.

In Winterswijk brachten de dubbels Maurice Frijns/Somrak Doornebosch en Laura Tijkorte/Cecilla Hutten de Deventenaren op een 2-0 voorsprong. Frijns en Doornebosch wonnen bovendien hun mannenenkels. Na winst in de eerste vrouwenenkel van Amanda Foss kwam er zelfs een 5-0 tussenstand op het scorebord. De tweede vrouwenenkel en beide gemengd dubbels moesten de Deventenaren aan de thuisploeg laten.

Na deze 5-3 zege neemt IJsselstad de tweede plaats in in de vierde divisie. De Deventenaren zijn nog ongeslagen en hebben slechts één punt achterstand op de koploper. Volgende week komt de nummer 7 Didam in Deventer op bezoek.

BC IJsselstad 1 verloor dit weekend de koppositie in een andere vierdedivisiepoule. Thuis tegen Amersfoort 7 werd het 0-8. De Deventenaren zagen na dat verlies twee teams over hen heen komen op de ranglijst. Volgende week staat een uitwedstrijd tegen de nummer 2, Zwolsche BC, op het programma.