‘B Corp’
‘B Corp’ is een internationaal netwerk van bedrijven die met hun producten en diensten een significante bijdrage leveren aan een betere wereld. Met de status van B Corp laat een onderneming zien commerciële, sociale en duurzame doeleinden succesvol te kunnen combineren.

Zo heeft Auping zich concreet tot doel gesteld om de wereld leefbaar, gezond en veilig te houden voor toekomstige generaties. In dat kader omarmde de bedden- en matrassenfabrikant uit Deventer enkele jaren geleden de cradle-to-cradle filosofie, waarmee de onderneming streeft naar een 100% circulaire bedrijfsvoering.

Rapport
Eind april publiceerde Auping haar eerste Corporate Social Responsibility rapport. Het rapport geeft inzicht in haar inspanningen, ambities en dromen op het gebied van duurzaamheid en het welzijn en de gezondheid van mensen. Auping wil bijdragen aan een betere wereld. Voor het bedrijf uit Deventer betekent dat een wereld zonder afval. Een wereld waarin niks meer wordt verspild en waarin zij als bedrijf een positieve bijdrage levert aan het klimaat.