Het koppel is via uitwisseling bij het asiel terechtgekomen en daarom weet het asiel niet veel over hun achtergrond. Romeo is een vrolijke, lieve hond die wel van een knuffel houdt. Hij kan soms wel wat onbesuisd uit de hoek komen, aangezien hij niet altijd realiseert hoe groot en sterk hij is. Om deze reden wilt het asiel dit tweetal niet plaatsen bij kinderen onder de 12 jaar. 

Julia is, net zoals Romeo, vrolijk en vriendelijk. Ook zij kan een mensenknuffel heel erg waarderen, maar soms gaat ze ook graag haar eigen gang. De schoonheid van Julia wordt op dit moment wat ontsierd door een bultje op haar rug, dit is onderzocht, maar leverde niets op. Gelukkig begint het inmiddels ook te slinken.

Op soortgenoten reageert het tweetal wisselend, maar samen zijn ze een hechte twee-eenheid. Ze willen dus hun thuis ook niet delen met andere honden of katten. De twee zijn ook waaks en delen graag het bed samen, ookal zouden ze misschien ook aan een bench kunnen wennen.

Denkt u dat u dit tweetal een fijn thuis kunt bieden? Bekijk dan even de website van het dierenasiel! Bellen voor meer informatie mag natuurlijk ook: 088-8113650