Hij is waaks, vrolijk, lief en vol energie: een echte boerenerf hond. Hij heeft een baas nodig die de Boerenfoxjes “kent” en Niek duidelijk kan maken hoe een nette fox zich hoort te gedragen. Want op dat gebied valt Niek nog wel wat te leren. 

Hoewel Niek de basiscommandos kent, trekt hij wel aan de riem en houdt hij niet van mannelijke soortgenoten en andere kleinere honden. 

Kort samengevat zoekt het asiel voor Niek een rustig thuis, zonder kinderen, met een grote buitenruimte en eventueel een daadkrachtig stevig honden-vriendinnetje. 

Uiteraard horen er bij dat thuis en dat vriendinnetje baasjes die ervaring hebben met honden en het een uitdaging vinden Niek het beste uit zichzelf te laten halen. Want dat Niek de bereidheid heeft de beste versie van zichzelf te worden lijkt duidelijk. 

Hebt u, naar aanleiding van dit stukje, belangstelling voor Niek bezoekt u dan de site  https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenasiel-de-kuipershoek , zoek op Niek of neem via mail contact op met asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl 

 Dierenasiel de Kuipershoek, Kuipersdijk 11, 7381 AX Klarenbeek – telef 088-811365