Hij is ongeveer 7 jaar . Zodra Madonno de rust heeft gevonden komt hij graag naar je toe om een aai te krijgen. Wanneer je hem in zijn waarde laat zal zijn wantrouwen afnemen .Hij heeft liever geen kinderen om zich heen, dan voelt hij zich beter op zijn gemak, ook omdat het dan minder rumoeriger is en hij wel op rust gesteld is. Ook  wordt hij nerveus van andere katten in huis dus wil hij graag het alleen recht hebben. Hij vindt het erg leuk om voor het raam naar buiten te kijken en zou het waarderen als hij ook naar buiten mag. ’s Avonds vindt hij het erg leuk om te spelen en wordt graag uitgedaagd.  Dan doet hij heel graag mee!!

Voor een goed functionerende blaas krijgt hij dieetvoeding in gepaste hoeveelheid omdat hij ook nog wel een beetje mag afvallen wat uiteindelijk zijn gezondheid ten goede komt. Als u in deze tijd een gezelschap zoekt van een kat, denkt u dan aan hem, als hij zijn vertrouwen in u krijgt , heeft u er een lieve vriend bij. 

Heeft u interesse in Madonno neem dan telefonisch contact op met Dierenasiel De Kuipershoek (Kuipersdijk 11, Klarenbeek)
Vanwege het Coronavirus werken wij alleen op afspraak, tel. 088-8113650.