Ze vervult met verve veel rollen: een wat oudere, overdag slapende, poes, een ‘s avonds wat actievere poes, een lieve, aanhankelijke, speelse poes, een verlegen verstoppertje spelende poes (als ze ergens nieuw is) een spinnende kopjesgevend mevrouwtje, een aandacht trekkende dame.  

Ze is een wat pittige dame als ze het gekroel genoeg is geweest (een “liefdesbeetje” kan dan het gevolg zijn). Al met al  is ze een heel veelzijdig poezenbeest dat voor veel kattenplezier kan zorgen in een rustig huisje.  Loes heeft niet veel op met honden en of ze samen wil leven met soortgenoten? We denken eigenlijk dat ze dat liever niet doet. Asieldier Gezien haar veelzijdige karakter past Loes niet bij hele jonge mensjes. Ook van het buitenleven geniet Loes en dat heeft ze ook nodig om haar volop aanwezige energie kwijt te raken.  Ze zal dan ontspannen en rustig terugkomen om weer te genieten van haar gouden mandje wat ze vast bij u zal vinden. 

U kunt prachtige foto’s en een uitgebreid levensverhaal van Loes vinden op de site van het dierenasiel. Daar kunt u ook uw mailtje naar toe sturen als u deze veelzijdige dame dat gouden mandje wilt bieden.