Hij was in dat gedrag zeer vasthoudend en niet te vermurwen zich te voegen naar de nieuwe situatie. We verwachten dat Karel, na zijn verblijf hier én een gewenningsperiode in zijn nieuwe onderkomen, een zoektocht achterwege laat. Voor zijn leeftijd is Karel nog heel actief en speelt nog graag.  Uiteraard heeft meneer wel zijn eigen persoonlijkheid ontwikkeld en kan hij wat nukkig zijn als de baas iets van hem wil waar hij zijn  koppie niet naar heeft staan. Anderzijds is het aandoenlijke mannetje een knuffelaar en aandachtzoeker. 

Of Karel iets heeft met honden is onbekend, wel is duidelijk dat een combinatie met een soortgenoot geen optie is. Met jongen mensen vanaf 12 jaar zal hij het vast wel kunnen vinden. Ook wil Karel, na zijn gewenningsperiode in huis, graag naar buiten. Heeft u, net als Karel, behoefte aan gezelligheid én wilt u graag samen met Karel genieten van een mooie oude dag ? 

Neem dan via mail of telefoon contact met het asiel op. Asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl Uiteraard is Karel ook te vinden op onze website.