“Veel van mijn keuzes maak ik op basis van gevoel”, zegt Noppert. “Het vertrouwen van stafleden en mensen bij de club voelt voor mij gewoon heel goed. Ik ben op mijn plek bij Go Ahead Eagles en geloof in de plannen en ideeën van de club.” 

Als keeper eindelijk weer onderdeel uitmaken van het groepsproces was in januari het voornaamste doel van Noppert bij zijn komst naar Go Ahead Eagles. “Nou, dat is wel gelukt”, bevestigt de keeper. “Samen wedstrijdmomenten en trainingen beleven, onderling lol hebben in de kleedkamer, samen dingen ondernemen. Met als kers op de taart uiteraard de promotie naar de Eredivisie. Een ongelooflijk mooie ervaring, waar we met z’n allen hard voor hebben gewerkt.” 

Mooie ervaringen hoopt Noppert ook op het hoogste Nederlandse voetbalniveau op te doen met Go Ahead Eagles. “Het zal een seizoen vol uitdagingen worden. Net als in de Keuken Kampioen Divisie zullen we het ook in de Eredivisie moeten hebben van onze teamgeest. Maar als we dezelfde lijn van het afgelopen seizoen doortrekken naar het nieuwe seizoen, dan ben ik ervan overtuigd dat we goed voor de dag kunnen komen in de Eredivisie.” 

Technisch manager Paul Bosvelt: “Andries heeft afgelopen seizoen zijn rol als reservedoelman goed ingevuld, zowel binnen als buiten het veld. Hij is collegiaal en motiverend, maar we weten ook dat hij er zal staan wanneer het nodig is.”