In de derde klasse B kwam van de Deventer ploegen alleen Turkse Kracht in actie. De ploeg vecht tegen lijfsbehoud, maar kijkt toch al vooruit naar komend seizoen. De club aan de Rielerenk heeft zich al versterkt met 3 spelers. Van voetbalverening Overwetering komt Özkök, terwijl van RDC Cadirici overkomt. Afgelopen week werd bekend dat Sahin ook naar de club overstapt.

Zondagmiddag kwam Wijhe’92 op bezoek. Bij gelijkspel of winst van Turkse Kracht zou Colmschate de tweede periode kunnen pakken. De eerste helft ging vrijwel gelijk op, al was Wijhe’92 die kleine mogelijkheden kreeg om de score te openen. Hoogstaand was het tot rust niet en dat betekende ook een brilstand na 45 minuten spelen. Ook na rust was Wijhe’92 iets beter, maar het was doelman Özdemir van Turkse Kracht die het doel schoon hield. Toch was het Wijhe’92 die aan het langste eind trok. Het was Ricardo Heerink die de ploeg in de laatste minuten op een 0-1 voorsprong en uitslag bracht.

Komende zondag wordt DE kraker in 3B gespeeld. Om 14:00 staat de wedstrijd tussen Helios (2) en Colmschate (3) op het programma.