Nieuw!

De HIP heeft de regie in het theatercafé en gaat helemaal los. Van Dj’s, hiphop, open mic tot een speciale Allstar Band. Wie speelt er in die nieuw samengestelde Allstar Band?

Bob Hogenelst (Birth of Joy), drums; Kees Lewiszong (Navarone), gitaar; Niek Cival (The Grand East), gitaar; Reindert Kragt (Kruidkoek), bas; en Robin Verkaik (o.a. Dog Called Phenix), zang.

Jamsessies

Zin om eens mee te jammen met Monkeyjam? Neem je instrument mee! Vanaf 15.30 uur ben je welkom in Kunstcircuit (voorheen Leeuwenkuil).

Meet & Greet

Hier kun je bijpraten met de verenigingen, groepen en artiesten. Wie wanneer aanwezig is vind je in het blokkenschema. Op de eerste verdieping in de Brasserie is de Meet&Greet ruimte.

Veel lokaal talent op diverse podia

Naast grote verenigingen met meer dan 100 leden, zijn er ook kleine intieme optredens door o.a. singer-song writers, duo’s en trio’s. Oude bekenden zijn uiteraard weer aanwezig, maar ook nieuwkomers zoals Marloes&Siebren, Base4Dance en de Vioolschool Deventer.

De Ad van der Kreeft vrijwilligersprijs zal om 17.30 uur worden uitgereikt in de kleine zaal. Ad van der Kreeft was jarenlang coördinator van DOP en de prijs wordt nu voor de tweede keer uitgereikt aan een vrijwilliger van DOP.

Het programma begint om 12.30 uur en elk optreden start om de 30 minuten. Kans genoeg om als toeschouwer je eigen programma samen te stellen. Meer dan 1000 artiesten, 40 vrijwilligers, 4 presentatoren, en een team van recensenten staan weer klaar om van deze 33ste editie van DOP een succes te maken. Kijk voor het programma op: www.kunstcircuit.nl

DOP start om 12.30 uur en eindigt 17.30 uur.