Telstar mag dit seizoen als een van de verassingen in de Jupiler League gezien worden. De ploeg die getraind wordt door voormalig Eagles trainer Mike Snoei staat op een verdienstelijke vierde plaats. Met aanvallers Hamdaoui, Platje en Novakovich kan Telstar als een outsider gezien worden voor de play-offs.

De selectie van Jan van Staa begint langzamerhand weer kleur op de wangen te krijgen. Sam Hendriks en Bruno Andrade keren na blessureleed terug in de wedstrijd en zullen samen met Givan Werkhoven de aanvalslinie vormen. Voor de rest zullen er vanavond geen verassingen aan de aftrap staan.

Of Go Ahead Eagles de play-offs haalt, hangt volledig af van de komende negen wedstrijden. De ploeg van Jan van Staa maakt een dramatisch seizoen door en staat op een teleurstellende 18e plaats. Hoe gek het ook klinkt, is promotie naar de Eredivisie nog altijd mogelijk. Mits er aankomende periode boven zichzelf uitgestegen wordt en de laatste play-off ticket bemachtigt gaat worden. Te beginnen met een overwinning vanavond tegen subtopper Telstar. De wedstrijd is vanavond zoals gewoonlijk live te volgen via Deventer Radio!

Programma vierde periode:

Telstar (thuis)

FC Dordrecht (uit)

Helmond Sport (thuis)

Jong FC Utrecht (uit)

Fortuna Sittard (thuis)

Jong PSV (uit)

FC Eindhoven (thuis)

RKC Waalwijk (uit)

FC Den Bosch (thuis)

 

Milan Keskin