Vernieuwingsstrategie

De supermarktbranche is continu in beweging en het speelveld is sterk concurrerend. Om de groei ambities van ALDI in Nederland te kunnen faciliteren, is optimalisatie van de logistiek volgens het bedrijf noodzakelijk. Deze plannen passen goed in de vernieuwingsstrategie van ALDI. ”Zo zijn er de afgelopen jaren veel winkels vernieuwd en aangepast,en zijn er ook winkels bijgekomen”, aldus Luc Schepers, regiodirecteur.

Wethouder Economie Thomas Walder is blij met de komst van ALDI naar Deventer: ”ALDI is vernieuwend en ambitieus en heeft hier op het A1 Bedrijvenpark de kans om die ambities waar te maken. ALDI bouwt hier een modern en duurzaam distributiecentrum, dat helemaal past bij de doelstellingen van het A1 Bedrijvenpark en de gemeente Deventer. We heten ALDI van harte welkom!”

Het distributiecentrum in Deventer wordt ca. 42.000 m2 groot en  ligt direct aan de snelweg. Het biedt werkgelegenheid aan zo’n 350 mensen. Vanuit Deventer worden ca. 120 filialen beleverd.

De bouw start rond de zomer van dit jaar. De verwachting is dat het nieuwe distributiecentrum eind 2020 klaar is voor gebruik.