Omdat Akiro al wat ouder is en in een rustige omgeving is groot geworden zoeken we voor hem nu ook een rustig thuis waar hij zich kan richten op één persoon. Dat is Akiro namelijk gewend. Het zal waarschijnlijk even duren voor deze oudere man uit zijn schulp kruipt. Het kan namelijk zijn dat hij het van grote wijsheid vindt getuigen om eerst eens een paar dagen van onder de kast de wereld te bezien. Op zijn eigen tijd en wijze zal hij dan de kennismaking met zijn nieuwe baas/bazin voortzetten. 

Een echte knuffelkat is Akiro niet. Hij kan op zijn eigen tijd subtiel om aandacht komen vragen en kan ook duidelijk aangeven als het genoeg is geweest. 

Zindelijkheid is ook iets waar aandacht voor nodig is. Plassen is geen probleem, dat doet hij keurig op de bak… de andere grote boodschap is wat lastiger. Dat moet/kan nog getraind worden. Misschien met meerdere bakken of grit waar meneer zich prettig bij voelt. 

Buiten jagen en rondwandelen staat op Akiro’s verlanglijstje, dat doet hij graag. Wie durft het avontuur met deze oudere jongere aan ? 

Hij verdient het ! 

Via de website kunt voor Akiro contact met het asiel opnemen. 

Dierenasiel de Kuipershoek, Kuipersdijk 11, 7381 AX Klarenbeek 

Asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl // www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenasiel-de-
kuipershoek