Zondag stond Apeldoorn dus op het programma. Een tegenstander die dit seizoen nog geen geluk mocht hebben met hun wedstrijden.
Na hard getraind te hebben, waren de dames 1 van DHV vastberaden om het eigen spel te spelen en zich aan het motto ‘KISS’ (Keep It Stupid Simple) te houden.
Eenmaal begonnen met de wedstrijd bleek dit anders. Na een aantal doelpogingen van beide kanten kwamen de Dames 1 op een 1-0 achterstand uit een mooie strafcorner van AMHC uit Apeldoorn. De Deventer formatie was hierdoor behoorlijk aangeslagen, lieten de rest van de eerste helft de hoofden hangen.
Na hier in de rust op aangesproken te zijn door trainer Frank Wensink, begonnen ze na de thee met goede, frisse moed. De tweede helft speelden ze beter, maar Apeldoorn had het goed dicht zitten achterin. Hierdoor liet de gelijkmaker lang op zich wachten. Ondanks dat bleven ze er voor vechten.
Richting het einde van de tweede helft maakte Annie een hele mooie solo actie de cirkel in en veegde deze mooi het doel in voor de verdiende gelijkmaker 1-1!

Dit mocht ook de eindstand van de wedstrijd worden, helaas wel wat teleurstellend voor de dames van DHV.

Na afloop hebben ze nog even wat traantjes weggepinkt, want dit was ook de laatste wedstrijd van Storm de Wit (wurm) voor dit seizoen. Ze vloog donderdag namelijk naar Bali om daar voor een half jaar te reizen! Daniek Voortman reageerde: “Die gaan we natuurlijk super erg missen!”