Een column is een vrije eigen mening, dat maakt een column ook zo interessant. Onze columnisten Erdal Ascipinar, Roy Beumer, Robert Heukels en ook Gerard Somer krijgen ook al die vrijheid. De afgelopen weken heeft u dit kunnen lezen via het sportplatform van DeventerRTV: @DrtvSport

Woensdagmiddag verscheen de column van Gerard Somer. Hierin laat de oud Kowet-voetballer zijn licht schijnen over Go Ahead Eagles en benoemd ook Adrie Steenbergen. De redactie heeft gemeend, uit fatsoen, ook Steenbergen te informeren. Deze wilde ook een reactie geven en zo ontstaat er een spontane column, een soort open brief van Steenbergen aan Somer.

BESTE GERARD, open brief van Adrie Steenbergen:

Beste Gerard,

Wat jammer nu dat je zo op de man speelt in jouw column. Wat zit je dwars?

Alhoewel ik van de redactie  van DRTV gelegenheid heb gekregen, waarvoor dank,  te reageren wil ik me niet verlagen tot jouw gebruikelijke  niveau van vuilspuiterij en azijn zeiken.

Wel opvallend dat je terugkomt  op jouw eigen periode als bestuurder bij GAE. Ben je vergeten waarom je toen moest vertrekken?

Ben je vergeten dat de Raad van Commissarissen  zich per 1.1.2018 heeft teruggetrokken om Hans de Vroome alle ruimte te geven?

En Gerard voor jouw duidelijkheid, ik ben vanaf 1975 in diverse functies betrokken  bij de club. Voor o.a. die werkzaamheden voor en bij de club ben ik een aantal jaren geleden tot erelid benoemd en Koninklijk onderscheiden.

Ik help dus daadwerkelijk de club in plaats van vanaf de zijlijn alleen maar te roeptoeteren.

Vanaf seizoen 2015-2016 als commissaris voetbal. Dat wil zeggen 2015-2016 gepromoveerd en 2016-2017 helaas gedegradeerd. Als bestuurder ben ik voor beide medeverantwoordelijk.

Tot slot Gerard, ik loop niet weg, mijn liefde voor de club is groter dan alles wat die liefde in de weg zou kunnen staan.

Ook voor jouw column niet.

Het ga je goed.

Adrie


PS fijn dat je voor ons John Stegeman ontdekt hebt……………………………..

 

Column Gerard Somer niet gelezen?
Kijk onderstaand >>

De rood-gele column van Gerard Somer

 

 

Op de hoogte blijven van al het sportnieuws uit de regio Deventer?
Volg @DrtvSport op Twitter en Facebook