Afgelopen zaterdagavond stond de handbalwedstrijd tegen CVO 1 in Vaassen op het programma. Beide teams zijn erop gebrand om in de bovenste regionen mee te draaien om de kampioenstitel.

ABS ging direct fel en snel van start. Dit resulteerde in een voorsprong van vier doelpunten. Echter CVO kwam ook in hun spel en zo werd de achterstand vrij snel weer ingehaald. De dames gingen de rust in met 14-13 op het scorebord.

Na een korte break gaf coach Toke Poesse aan, dat we ons eigen spel moesten blijven spelen en niet te laten intimideren door het agressieve spel van CVO. Helaas lukte dit advies niet.
Het zat ook niet mee met de scheidsrechter die te weinig strafte voor de overtredingen. De dappere ABS sames kwamen niet door de verdediging heen.

ABS deed er 30 minuten alles aan om toch bij te blijven, maar kon helaas geen vuist maken. De geflatteerde einduitslag werd uiteindelijk 31-24. Helaas geen punten. Aankomende zaterdagavond spelen ze een zware uitwedstrijd tegen de dames van Dalfsen 2 om 19.00 uur in de Trefkoele

Steven Meijerhof