Dirk Jan Uenk

Om het jaar positief af te kunnen sluiten moest er gisteren gewonnen worden. Door de wedstrijd naar donderdagavond te verplaatsen moest De Gazelle een beroep doen op een paar spelers van de zaterdagtak.

Na een rommelig begin wordt Bobby Vonk in de 20 minuut de diepte ingestuurd en speelt de bal te ver voor zich uit en komt zo ongelukkig met de keeper in botsing en een gele kaart voor de aanvaller opleverde. Hierdoor kwam de wedstrijd even stil te liggen en de keeper voor onderzoek een bezoekje moet brengen aan het ziekenhuis. Nu was het even wachten voor een nieuwe keeper om de wedstrijd weer te kunnen hervatten. Na een heroverweging van de scheidsrechter geeft hij de aanvaller alsnog een rode kaart. Dus het was compact blijven spelen en hopen op een counter.

De tweede helft was hetzelfde spelbeeld als de eerste helft. Maar ABS wist toch te scoren, de 1-0. en vlak daarna de 2-0 binnen te schieten.

Een terechte overwinning voor ABS. Nu is het voor de rood-zwarten om zich op te laden in de winterstop voor en goede voortzetting in de 2e seizoenshelft.