Dromen 

Het thema van de tentoonstelling is ‘dromen’, één van de kernwaarden van Deventer 1250 jaar. Juist kunstenaars zijn in staat te dromen voorbij het alledaagse, voorbij het ogenschijnlijk gewone en gebruikelijke. Met het vermogen het ondenkbare te denken en het niet bestaande te creëren kan de kunstenaar perspectieven op nieuwe werelden laten zien. 

De Bergkerk biedt een prachtig podium voor deze Salon. De tentoonstelling is divers met installaties, tekeningen, schilderijen, en sculpturen. Veel kunstenaars die zich presenteren wonen en werken al langer in Deventer, maar ook kunstenaars die zich pas recent in Deventer vestigden laten hun werk zien. Het is bijzonder en iets om trots op te zijn dat Deventer, hoewel we geen kunstacademie hebben, zo aantrekkelijk is als vestigingsplaats voor kunstenaars.

Open Ateliers 

De Salon wordt gecombineerd met een Open Atelierroute. Niet in één weekend, maar verspreid over de weekenden gedurende de tentoonstellingsperiode van de Salon stellen kunstenaars hun ateliers open. Op deze dagen organiseren verschillende kunstenaars extra activiteiten zoals workshops, rondleidingen en optredens. 

Salon 

Bergkerk 

21 juli – 30 september 2018 

dinsdag t/m zondag van 11.00 -17.00 uur 

Toegang Salon is gratis 

Open Ateliers en activiteiten/workshops 

In de weekenden van 21 juli t/m 30 september 2018 van 12.00 – 17.00 uur 

Bekijk het kalenderoverzicht in de speciale krant of op de website: www.kunstenlab.nl of www.deventerkunstenaars.nl