Uitstel en Machtigingscode  

Vanwege de maatregelen omtrent Corona is het niet mogelijk de hulp eerder aan te bieden. Als u een brief van de belastingdienst heeft ontvangen met een machtigingscode krijgt u automatisch uitstel tot 1 september.  

In alle andere gevallen dient u een machtigingscode aan te vragen bij: www.machtigen.digid.nl of bellen naar: 088-1236555. Tevens moet u uitstel aanvragen vóór 8 mei door te bellen naar: 0800-0543.  

Data  

De spreekuren vinden plaats op:  

Maandag 2, 9 en 16 augustus, Bibliotheek Keizerslanden, Graaf Florisstraat 3  

Dinsdag 3, en 10 augustus, Bibliotheek Centrum, Stromarkt 18   

Donderdag 5 augustus, Zalencentrum van Vlotenhof, Johan van Vlotenlaan 85  

Vrijdag 6 en 13 augustus, Raster, Brinkgreverweg 3  

Aanmelden  

De spreekuren zijn op afspraak.  

U kunt zich aanmelden vanaf dinsdag 18 mei 2021.   

U kunt bellen naar: 0570-857218 (Raster) of naar 0570-675700 (de Bibliotheek).  

Langskomen bij één van de vestigingen van de bibliotheek kan natuurlijk ook voor het maken van een afspraak zodra de Bibliotheek weer bezoekers mag ontvangen.  

Voorwaarden voor hulp  

De hulp is bedoeld voor mensen die recht hebben op toeslagen. Daarnaast mag het vermogen in box 3 niet hoger zijn dan de belastingvrije voet van
€ 30.846.- per persoon.   

Computercursussen voor omgaan met de digitale overheid  
Wie graag hulp wil bij het leren omgaan met de digitale overheid kan meedoen aan de computercursus Werken met de e-overheid bij de bibliotheek. Daar leert u bijvoorbeeld een DigiD of huurtoeslag aanvragen. De computercursussen worden weer opgestart zodra de coronamaatregelen het toelaten. Meer informatie is te vinden op www.bibliotheekdeventer.nl/basisvaardigheden