De eerste wedstrijd was afgelopen dinsdag, de eerste testcase ook voor trainer Jacob Ensing van FC RDC. Met nog niet alle spelers terug van vakantie startte de Deventer oefenmeester met een 3-3 gelijkspel tegen Lettele. Omdat er echt een winnaar benodigd is, volgde er een shoot-out serie. Daar kwam FC RDC als winnaar uit (3-2) en spelen ze zaterdag de finale.

De tegenstander in die finale is De Gazelle dat donderdagavond met 2-1 won van Schalkhaar 2. De Gazelle kwam eerst wel op achterstand, de reserve eerste klasser opende de score na een verdedigingsfout en een heerlijke lob. De Gazzele kwam, met name in het laatste deel, erg sterk terug en dwong vlak voor tijd de winnende treffer af via een strafschop.

Daarmee speelt Schalkhaar 2 zaterdag tegen Lettele om de derde plek. Aanvang van die kleine finale is om 12:30. Om 15:00 uur zal er worden afgetrapt voor de finale tussen De Gazelle en FC RDC.

De finaledag zal worden omlijst met muziek van een D.J. voor en zal er een speciale catering hoek ingericht worden waar heerlijke snacks/hapjes genuttigd kunnen worden. Denk hierbij aan Turkse pizza, kipsate, gehaktballen, etc.

Ook is er weer een leuke verloting waarbij prachtige prijzen gewonnen kunnen worden. Tegen 17:00 uur zal er bekend zijn wie vv Holten aflost, want die wonnen vorig jaar de eerste editie van dit meerdaagse voorbereidingstoernooi op Sportpark Borgele.